Ben Bizzie Meijel

Ik Ben Bizzie!

Hoi, ik Ben Bizzie! Ik maak Meijel nog levendiger en laat alle inwoners het Peelgeluk ervaren.

Ben Bizzie Meijel biedt programma’s ter bevordering van ontmoeting, participatie, gezondheid en leefbaarheid. Zo laten we onze kinderen meer sporten en bewegen, maken we de lokale verenigingen sterker, blijven onze ouderen meedoen en leggen we zoveel mogelijk lokale verbindingen die een bijdrage leveren aan het goede leven in Meijel. In Meijel regelen we dat zelf en doen we dat samen. Kortom, Ben Bizzie Meijel is van en voor de Meijelse inwoners van jong tot oud en van jong met oud! Samen genieten we iedere dag van het Peelgeluk, voor jou en MeIJel!

Ben Bizzie Meijel bracht iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Van 17 t/m 26 september vond de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging. Ook in Meijel! Ben Bizzie Meijel organiseerde samen met lokale partners leuke beweegactiviteiten voor jong en oud. Samen zorgden we voor extra sport- en spelplezier! Bekijk hier de aftermovie en geniet nog even na.


Aftermovie NSW
Afbeelding

Genieten in de tuin van De Kapelanie!

De Kapelanie in Meijel zorgt voor ontmoeting. Vorige week kwam een groep dames spontaan een kijkje nemen bij De Kapelanie. Met een kop koffie werden ze verwelkomd op ons terras. Samen genoten we van mooie verhalen, het samenzijn én de zon.

Kom jij binnenkort ook gezellig langs?

Partners

Logo partner Logo partner Logo partner Logo partner Logo partner Logo partner Logo partner