Buurtsportcoach Zundert - Kinderen

Buurtsportcoach Zundert voor kinderen

Een gezonde start. Dat is waar we voor willen zorgen voor de kinderen en jeugd in Zundert. We stimuleren kinderen om samen in beweging te komen. Sporten en bewegen is namelijk niet alleen gezond, ook hartstikke leuk! Dit is wat we allemaal doen. Kom je met ons in beweging? Buurtsportcoach Zundert staat voor je klaar!

Afbeelding

Ben Bizzie overhandigt eerste Sjorsboekje

Goed nieuws voor alle kinderen in de gemeente Zundert. Afgelopen week reikten wethouder Twan Zopfi samen met onze beweegcoach Tim en beweegmaatje Ben Bizzie de nieuwe Sjors Sportief en Sjors Creatief boekjes uit. In deze boekjes staan ruim 50 sport- en cultuuractiviteiten waarin kinderen (vaak gratis!) deel kunnen nemen. Dit is het vijfde schooljaar op rij dat dit succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject wordt aangeboden.

Het eerste boekje werd uitgereikt aan Liv van basisschool de Wegwijzer in Achtmaal. Zij kreeg deze eer vanwege haar mooie tekening waarmee ze deelnam aan de kleurwedstrijd. Haar tekening prijkt dan ook op de kaft van de 'Sjosboekjes'. Binnenkort worden de boekjes ook uitgedeeld op alle andere scholen in de gemeente.

Afbeelding

Ik Ben Bizzie

Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Zundert. Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met een enthousiast beweegteam, verenigingen en organisaties. Samen ontdekken we dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk! Jij kunt met me meedoen tijdens pauzesport, Koningsspelen, sportkennismakingslessen en nog véél meer!

Word jij mijn nieuwe beweegmaatje?

Ben Bizzie

Sjors Sportief en Sjors Creatief

Kinderen uit Zundert ontdekken samen met Sjors Sportief en Sjors Creatief allerlei nieuwe sporten, creatieve activiteiten en verenigingen. Al deze activiteiten staan in het Sjors Sportief boekje die alle basisschoolkinderen hebben ontvangen. Kinderen kunnen (vaak gratis) meedoen met zo veel activiteiten als ze zelf willen. Zo maken ze op een laagdrempelige manier kennis en ontdekken ze misschien wel een nieuw talent. Daarnaast kunnen ze makkelijker én beter een keuze maken bij welk structureel aanbod ze zich willen aanmelden. Wil je als verenging of sport- of cultuuraanbieder een of meerdere activiteiten aanbieden? Dat kan! Neem contact met ons op.

Heb je een kleine portemonnee? Geen probleem. Er is in de gemeente Zundert een regeling voor alle kinderen van 0 t/m 17 jaar die uit een huishouden komen met een inkomen onder 105% van de bijstandsnorm. Neem voor meer informatie contact op met het Werkplein Hart van West-Brabant op.

Meld je hier aan voor alle activiteiten
Afbeelding
Afbeelding

Gezonde voeding, leefstijl en school

Een gezonde leefstijl voor alle kinderen in Zundert. Dat willen we allemaal. Daarom maken we de plekken waar veel kinderen komen gezonder, zoals basisscholen en de kinderopvang. We helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die gericht zijn op water drinken, groente en fruit eten en bewegen. Ook zijn we er voor scholen die een vignet van Gezonde School of Gezonde Kinderopvang willen behalen. We denken graag met je mee.

Vragen?

Heb je andere vragen? Neem contact met me op! Tim Groeneveld | Buurtsportcoach Zundert | tim@negen.nl | 06-16898047

Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina

Terug naar home