Buurtsportcoach Zundert

Beweegt met je mee

Bewegen is leuk en gezond! Buurtsportcoach Zundert zet zich in om in de gemeente Zundert zoveel mogelijk jeugd, senioren en mensen met een beperking aan het bewegen te krijgen. We vinden dat iedereen mee kan doen. We verbinden, delen kennis, jagen aan en faciliteren het beweegaanbod, vooral gericht op preventie. Dit doen we niet alleen maar samen met allerlei partners, zoals zorg en welzijn, het onderwijs, kinderopvang, verenigingen en de gemeente Zundert.

Over ons

Buurtsportcoach Zundert zet zich in om iedereen van jong tot oud, met of zonder beperking, in beweging te krijgen en mee te laten doen. Daar zijn wij, beweegcoaches Gitte, Menno en Ike, dagelijks mee in de weer, want iedereen heeft recht op beweging.

We organiseren en ondersteunen allerlei sport- en beweegprogramma’s. Daar beginnen we al vroeg mee, want jong geleerd is oud gedaan. We bieden kinderen de kans op een gezond en gelukkig leven vol beweging samen met beweegmaatje Ben Bizzie. Ouderen en mensen met een beperking kunnen ook meedoen en in beweging komen. Ze zijn minder eenzaam, hebben minder zorg nodig en zijn langer zelfredzaam. We richten ons vooral op preventie met onze bewezen interventies. Ook stimuleren we lokale initiatieven en inwoners die zich inzetten voor een ander. Dit doen we niet alleen maar samen met allerlei partners, zoals onderwijs, zorg en welzijn, verenigingen en de gemeente Zundert.

Afbeelding

Ontdek wat we doen

en doe met ons mee!

Sport- en preventieakkoord

Op donderdag 14 april vindt een feestelijke bijeenkomst plaats voor het sport- en preventieakkoord. U bent van harte welkom bij restaurant bij de Nonnen, Molenstraat 11 in Zundert. Inloop vanaf 19.15 uur, start om 19.30 uur.

De afgelopen weken hebben we met veel hulp mooie ideeën opgehaald die passen bij het sport- en preventieakkoord in de gemeente Zundert. Op 14 april gaan we graag samen met u een selectie maken en bepalen met welke ideeën we aan de slag gaan.

Wilt u hier bij zijn? Stuur dan uiterlijk 11 april een mail naar info@buursportcoachzundert.nl.

Afbeelding

Kinderen

Een gezonde start. Dat is waar we voor willen zorgen voor de kinderen en jeugd in Zundert. We stimuleren kinderen om samen in beweging te komen. Sporten en bewegen is namelijk niet alleen gezond, ook hartstikke leuk! Dit is wat we allemaal doen. Kom je met ons in beweging?

Ontdek wat we doen
Afbeelding

Senioren

Iedereen kan meedoen in Zundert, ongeacht leeftijd. Samen bewegen zorgt ervoor dat ouderen fit en gezond blijven. Het houdt ze langer zelfstandig en het zorgt ervoor dat ze langer kunnen doen wat ze het liefst doen. Dit is wat we onder andere voor de senioren in Zundert organiseren.

Ontdek wat we doen
Afbeelding

Mensen met een beperking

Is sporten en bewegen voor jou op wat voor manier dan ook minder toegankelijk of minder vanzelfsprekend? Wij helpen je op weg, want wij vinden dat iedereen mee kan doen! Dat doen we niet alleen, maar samen met lokale partners, zoals Gehandicaptenplatform Zundert, De Zonnebloem, Mee, Amarant en Zorgboerderijen.

Ontdek wat we doen

Ons team

Gitte Hommel | Beweegcoach senioren en aangepast sporten | gitte@negen.nl | 06-40027106

Ik ben Gitte. Ik organiseer beweegactiviteiten voor senioren en mensen met een beperking. Zo kun je mij vinden bij de BeweegSlim activiteiten in Achtmaal, de Diabetes Challenge in Rijsbergen, de Mantelzorgwandelingen en geef ik eens in de twee weken Boccia bij stichting Prisma in Rijsbergen.

Menno Bentvelzen | Beweegcoach senioren en aangepast sporten | menno@negen.nl | 06-21381955

Mijn naam is Menno en ik ben dagelijks bezig met senioren en aangepast sporten in de gemeente Zundert. Mij kom je tegen bij de beweegactiviteit Beweegslim in de Willaert en het Nonnekeshof, ik geef Walking Football training bij VV Zundert en ik houd me bezig met de Diabetes Challenge, Cursus valpreventie en de Rollatorrace.


Tim Groeneveld | Beweegcoach basisonderwijs | tim@negen.nl | 06-16898047

Mijn naam is Tim Groeneveld en ik verzorg o.a. pauzesport activiteiten en naschoolse activiteiten. Ik haal erg veel energie uit het werken met kinderen. Dit doe ik altijd op een creatieve en vernieuwende manier. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek supporter van Feyenoord. Als onderdeel van Het Legioen zit ik vaak in de Kuip om 'mijn club' te steunen.

Ike Korevaar-Slob | Projectleider Buurtsportcoach Zundert | ike@negen.nl

Ik ben Ike en ik coördineer buurtsportcoach Zundert. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe verbindingen om nog meer mensen meer en beter te laten bewegen. Het geeft me energie wanneer we er met elkaar voor zorgen dat inwoners van de gemeente Zundert het geluk van sport en bewegen kunnen ervaren. Heb je goede ideeën om hieraan bij te dragen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem contact met ons op!

Vragen?

Wil je meer bewegen, maar weet je niet zo goed hoe? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op! Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief