Buurtsportcoach Zundert

Beweegt met je mee

Bewegen is leuk en gezond! Buurtsportcoach Zundert zet zich in om in de gemeente Zundert zoveel mogelijk jeugd, senioren en mensen met een beperking aan het bewegen te krijgen. We vinden dat iedereen mee kan doen. We verbinden, delen kennis, jagen aan en faciliteren het beweegaanbod, vooral gericht op preventie. Dit doen we niet alleen maar samen met allerlei partners, zoals zorg en welzijn, het onderwijs, kinderopvang, verenigingen en de gemeente Zundert.

Beweegmakelaar

Wil je meer bewegen, maar weet je niet zo goed wat of hoe? Neem dan contact op met onze beweegmakelaar. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt er gekeken naar de wensen en de behoeften en gaan we op zoek naar passend beweegaanbod bij jou in de buurt.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met beweegcoach Gitte via info@buurtsportcoachzundert.nl of 06-40027106.

Over ons

Buurtsportcoach Zundert zet zich in om iedereen van jong tot oud, met of zonder beperking, in beweging te krijgen en mee te laten doen. Daar zijn wij, beweegcoaches Gitte, Menno dagelijks mee in de weer, want iedereen heeft recht op beweging.

We organiseren en ondersteunen allerlei sport- en beweegprogramma’s. Daar beginnen we al vroeg mee, want jong geleerd is oud gedaan. We bieden kinderen de kans op een gezond en gelukkig leven vol beweging samen met beweegmaatje Ben Bizzie. Ouderen en mensen met een beperking kunnen ook meedoen en in beweging komen. Ze zijn minder eenzaam, hebben minder zorg nodig en zijn langer zelfredzaam. We richten ons vooral op preventie met onze bewezen interventies. Ook stimuleren we lokale initiatieven en inwoners die zich inzetten voor een ander. Dit doen we niet alleen maar samen met allerlei partners, zoals onderwijs, zorg en welzijn, verenigingen en de gemeente Zundert.

Afbeelding

Ontdek wat we doen

en doe met ons mee!
Afbeelding

Kinderen

Een gezonde start. Dat is waar we voor willen zorgen voor de kinderen en jeugd in Zundert. We stimuleren kinderen om samen in beweging te komen. Sporten en bewegen is namelijk niet alleen gezond, ook hartstikke leuk! Dit is wat we allemaal doen. Kom je met ons in beweging?

Ontdek wat we doen
Afbeelding

Senioren

Iedereen kan meedoen in Zundert, ongeacht leeftijd. Samen bewegen zorgt ervoor dat ouderen fit en gezond blijven. Het houdt ze langer zelfstandig en het zorgt ervoor dat ze langer kunnen doen wat ze het liefst doen. Dit is wat we onder andere voor de senioren in Zundert organiseren.

Ontdek wat we doen
Afbeelding

Aangepast sporten

Is sporten en bewegen voor jou op wat voor manier dan ook minder toegankelijk of minder vanzelfsprekend? Wij helpen je op weg, want wij vinden dat iedereen mee kan doen! Dat doen we niet alleen, maar samen met lokale partners, zoals Gehandicaptenplatform Zundert, De Zonnebloem, Mee, Amarant en Zorgboerderijen.

Ontdek wat we doen

Ons team

Gitte Hommel | Beweegcoach senioren en aangepast sporten | gitte@negen.nl | 06-40027106

Ik ben Gitte. Mij kun je op verschillende plekken in de gemeente Zundert tegenkomen. Zo kun je mij vinden bij de huiskamers, tijdens dementiewandelingen of bij de wandelchallenge. Daarnaast houd ik mij bezig met o.a. de Weerbaarheidstrainingen, de Rollatorloop, Senioren Beweegmiddag en Doortrappen en help ik daarnaast mensen bij het vinden van passend beweegaanbod als beweegmakelaar.

Menno Bentvelzen | Beweegcoach senioren en aangepast sporten | menno@negen.nl | 06-21381955

Ik ben Menno. Ik houd mij in de gemeente Zundert o.a. bezig met de Beweegslim in het Nonnekeshof, Jong/Oud activiteiten, Valpreventie, Fitheidstesten en de Walking Football. Ook help ik mensen bij het vinden van passend beweegaanbod als beweegmakelaar.Tim Groeneveld | Beweegcoach basisonderwijs | tim@negen.nl | 06-16898047

Mijn naam is Tim Groeneveld en ik verzorg o.a. pauzesport activiteiten en naschoolse activiteiten. Ik haal erg veel energie uit het werken met kinderen. Dit doe ik altijd op een creatieve en vernieuwende manier. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek supporter van Feyenoord. Als onderdeel van Het Legioen zit ik vaak in de Kuip om 'mijn club' te steunen.


Neem contact met ons op!