Hart voor Haaze Hoof

Toekomst Haaze-Hoof

Haaze-Hoof, een modern multifunctioneel centrum in Ospel. Een ontmoetingsplek voor inwoners, ondernemers en verenigingen waar het goed toeven is. Een centrum met veel voorzieningen en mogelijkheden van en voor de inwoners van Ospel. Haaze-Hoof staat echter voor grote uitdagingen om vol energie en trots de toekomst tegemoet te gaan. Daarom gaat Haaze-Hoof samen met inwoners aan de slag om te zorgen voor een toekomstbestendig centrum.

Samen met hart voor Haaze-Hoof

Op dinsdag 3 april werd verder gewerkt aan plannen voor een sterk en levendige Haaze-Hoof. Samen werd nagedacht over een aantal thema's om concreet mee aan de slag te gaan. De aanwezigen verzamelden ideeën om de cateringfaciliteiten meer en beter te benutten. Daarnaast werd aanbod voor ouderen bedacht. Ook gingen ze aan de slag om te kijken hoe Haaze-Hoof de organisatie en communicatie beter kan aanpakken.

Bekijk opbrengst van de avond

Aan de slag

Op dinsdag 6 maart gingen betrokken van Haaze-Hoof samen met veel inwoners aan de slag om na te denken over de toekomst van Haaze-Hoof. De aanwezigen dachten na over hun droombeeld voor de toekomst van Haaze-Hoof en mochten aangeven waar ze op dit moment al blij, verdrietig of boos over zijn. Er werden veel goede ideeën gedeeld. Een avond vol energie en vooral betrokken inwoners met een hart voor Haaze-Hoof. 

Bekijk opbrengst van de avond

Ansichtkaart-Haaze-Hoof-voorkant.jpg#asset:229

Uw mening telt

Was u bij de bijeenkomst op dinsdag 6 maart aanwezig? Dan horen we graag uw mening over deze bijeenkomst. Wat vond u goed aan de bijeenkomst en wat kan voor de volgende bijeenkomst beter? We stellen u graag via onderstaande link een paar vragen. Het invullen hiervan kost slechts een paar minuten.  

Ik geef graag mijn mening