Ontmoeten in Bosschenhoofd

Ontmoeten in Bosschenhoofd

Sinds de centrumontwikkeling in 2012 is er in Bosschenhoofd geen volwaardig dorpshuis meer. Sociale activiteiten worden sindsdien verspreid door Bosschenhoofd georganiseerd. We willen Bosschenhoofd levendig en bruisend houden, nu en in de toekomst. Hoe kunnen we ontmoeting en samenhang in het dorp zo goed mogelijk organiseren? Denk mee!

Startbijeenkomst | Ontmoeten in Bosschenhoofd

Helaas ging de startbijeenkomst van woensdag 30 september niet door.
Gelet op de onzekerheden van het coronavirus verplaatsen we de bijeenkomst voorlopig naar woensdagavond 9 december. Om de 1,5 meter te waarborgen zal er gewerkt worden met twee tijdsvakken.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we op zoek naar het gewenste toekomstbeeld én wat we moeten doen om dit te bereiken. Of deze bijeenkomst fysiek of digitaal doorgaat is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Meld je via onderstaande button aan voor de bijeenkomst!

Ik meld me aan!

Samenvatting vragenlijsten

153 inwoners en 18 verenigingen vulden de vragenlijst over de behoefte naar een dorpshuisfunctie in Bosschenhoofd in. We zijn erg tevreden met deze respons! Ben je benieuwd naar een samenvatting van de resultaten? Klik dan op onderstaande button. Heb je aanvullingen of opmerkingen hierover? Mail dan naar ruud@dorpslab.org.

Bekijk de samenvatting!

Dorpslab voert in opdracht van de gemeente Halderberge een onderzoek uit naar de behoeften van verenigingen, dorpsactiviteiten en inwoners om elkaar te kunnen ontmoeten in Bosschenhoofd.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Ruud Leeijen via ruud@dorpslab.org.

Meer weten over Dorpslab