HOERA! HET SPORTAKKOORD BERNHEZE IS GEREED!

Lokaal Sportakkoord Bernheze

Zoveel mogelijk inwoners van Bernheze laten sporten en bewegen, waar iedereen mee doet en waar vitale verenigingen een belangrijke bijdrage leveren. Aandacht voor een gezonde leefstijl ook onder onze jongste inwoners. Dat is de insteek en ambitie van het lokaal sportakkoord in Bernheze.

In navolging van het Nationale Sportakkoord geven we invulling aan onze dromen en ambities in Bernheze. Dit vertaalden in het Sportakkoord Bernheze met draagvlak van vele lokale organisaties. Doe jij ook mee?

We worden de sportiefste en gezondste gemeente van Nederland.

Afbeelding

SUPPORTERS SPORTAKKOORD BERNHEZE

Wij zijn enorm trots op de supporters die de afgelopen periode een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het Sportakkoord Bernheze. Zij verdienen daarom een mooie plek op deze supporterspagina.

Hier worden alle trotse supporters van het lokale sportakkoord met naam en logo vermeld. De organisaties en sportverenigingen die op deze pagina vermeld staan, hebben allen het sportakkoord ondertekend. Met de ondertekening van het sportakkoord gaan zij akkoord om een actieve bijdrage te leveren aan de actiepunten die benoemd staan in het Sportakkoord Bernheze.

Benieuwd naar het lokale sportakkoord? Via deze button kun je het Sportakkoord Bernheze inzien.

Bekijk hier het Sportakkoord Bernheze
Afbeelding

HET SUPPORTERSBORD

Heb jij je nog niet aangemeld als supporter en wil je ook als supporter vermeld worden op de supporterspagina? Dat kan nog steeds! Meld je aan als supporter. Hierin kun je ook aangeven met welke actiepunten je graag aan de slag wilt. De pagina wordt de komende weken nog steeds aangevuld met nieuwe supporters. Bekijk hier het supportersbord.

Word ook supporter!
Afbeelding quote

Samenwerken doet versterken en binden.

Van Nationaal naar Lokaal Sportakkoord

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten. Dat lukt alleen als we daar lokaal uitvoering aan geven. In Bernheze gebeurt al veel goeds op het gebied van sport en bewegen. Het lokaal sportakkoord biedt de kans om dit te versterken. Het sportakkoord is een set afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, gemeente en ondernemers. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering

Afbeelding quote

"Iedere inwoner beweegt op zijn of haar eigen manier.

Website-footer-logos.jpg#asset:2023