Hoera! Dit zijn de supporters van het sportakkoord Drimmelen

Lokaal Sportakkoord Drimmelen

Welkom op de supporterspagina van het sportakkoord Drimmelen. Wij zijn enorm trots op de supporters die de afgelopen periode een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het sportakkoord. Zij verdienen daarom een mooie plek op deze supporterspagina.

Het sportakkoord biedt de mooie kans om een vervolg te geven aan de sportnota 2013-2020.

Definitief sportakkoord

In november 2019 zijn we gestart om te komen tot een Sportakkoord Drimmelen. Nu hebben we een definitief sportakkoord met ruim 30 supporters. Wethouder Harry Bakker is trots: ‘’Het Sportakkoord Drimmelen is van ons allemaal. Daarom is het zo fijn dat ruim dertig partners zich aan het akkoord verbonden hebben. Samen kunnen we immers meer bereiken!’’ Het doel van het Sportakkoord is dat iedere inwoner van de gemeente Drimmelen, van jong tot oud, mee kan doen met sporten en bewegen.

Benieuwd naar het sportakkoord? Via deze button kun je het sportakkoord Drimmelen inzien.

Bekijk hier het sportakkoord Drimmelen

Supportersbord

Op het supportersbord staan alle supporters van het Sportakkoord Drimmelen vermeld. Sta jij niet vermeld als supporter, maar wil je dat wel graag? Mail dan de naam van je vereniging en je logo naar ruudleeijen@negen.nl. De pagina wordt de komende weken daarom verder aangevuld met supporters die het sportakkoord ondersteunen of met een actiepunt aan de slag willen.

Het supportersbord Sportakkoord Drimmelen
Afbeelding
Afbeelding quote

Samenwerken doet versterken en binden.

Van nationaal naar lokaal sportakkoord

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten. Dat lukt alleen als we daar lokaal uitvoering aan geven. Het sportbeleid ‘Sport en bewegen verbindt Drimmelen’ loopt in 2020 af. Het lokaal sportakkoord biedt de kans om dit sportbeleid te vernieuwen. Het sportakkoord is een set afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, gemeente en ondernemers. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

Meer weten over het Nationaal Sportakkoord?
Afbeelding quote

"Iedere inwoner beweegt op zijn of haar eigen manier.

Website-footer_191104_164445.jpg#asset:1810