Sportakkoord Druten

Lokaal Sportakkoord Druten

Gezamenlijk zijn we in de gemeente Druten aan de slag gegaan om te komen tot een sportakkoord. We brengen een beweging op gang. Dit in navolging op het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend.

Dromen en ambities van ambassadeurs zijn vertaald in een concreet sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten. Doe jij ook mee?

We worden de sportiefste en gezondste gemeente van Nederland.

Aan de slag!

Weet jij een actie of initiatief dat aansluit bij de doelstellingen van het Sportakkoord Druten? Bekijk dan hieronder de informatie en vraag via de werkgroepen een uitvoeringsbudget aan. Een kernteam bestaande uit diverse partners zoals sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijn en de gemeente Druten neemt een besluit over deze aanvraag. Lees via onderstaande links meer informatie over de wijze van aanvragen, de criteria en het aanvraagformulier en de wijze van beoordeling door.

Afbeelding

SUPPORTERS SPORTAKKOORD DRUTEN

Wij zijn enorm trots op de supporters die de afgelopen periode een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het Sportakkoord Druten. Zij verdienen daarom een mooie plek op deze supporterspagina.

Hier worden alle trotse supporters van het lokale sportakkoord met naam en logo vermeld. De organisaties en sportverenigingen die op deze pagina vermeld staan, hebben allen het sportakkoord ondertekend. Met de ondertekening van het sportakkoord gaan zij akkoord om een actieve bijdrage te leveren aan de actiepunten die benoemd staan in het Sportakkoord Druten.

Benieuwd naar het lokale sportakkoord? Via deze button kun je het Sportakkoord Druten inzien.

Bekijk hier het Sportakkoord Druten
Afbeelding

HET SUPPORTERSBORD

Heb jij je nog niet aangemeld als supporter en wil je ook als supporter vermeld worden op de supporterspagina? Dat kan nog steeds! Meld je aan als supporter. Hierin kun je ook aangeven met welke actiepunten je graag aan de slag wilt. De pagina wordt de komende weken nog steeds aangevuld met nieuwe supporters. Bekijk hier het supportersbord:

Word ook supporter!
Afbeelding quote

Samenwerken doet versterken en binden.

Van nationaal naar lokaal sportakkoord

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten. Dat lukt alleen als we daar lokaal uitvoering aan geven. Daarom wordt in het verlengde van het landelijke akkoord in de gemeente Druten gewerkt aan een lokaal sportakkoord. Het sportakkoord is een set afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, gemeente en ondernemers. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

Afbeelding quote

"Iedere inwoner beweegt op zijn of haar eigen manier.

Naamloos-13.jpg#asset:1602