Hoera! Het Sportakkoord Oisterwijk is gereed!

Lokaal Sportakkoord Oisterwijk

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Gezien het feit dat de kern Haaren bij de gemeente Oisterwijk komt, zijn we samen aan de slag gegaan met het Lokaal Sportakkoord. Er gebeurt al veel binnen de gemeente op het gebied van sport en bewegen. Natuurlijk Gezond Oisterwijk en De kadernota sport en bewegen 2013-2030 vormen hiervan de basis. Het lokale sportakkoord helpt ons invulling te geven aan de thema’s uit de kadernota. Zo zetten we sport en bewegen nóg beter op de kaart in Oisterwijk. Word ook supporter!

Een glimlach op het gezicht, samen stappen zetten en mee kunnen doen, daar doen we het voor!

Jelle - Beweegcoach Natuurlijk Gezond Oisterwijk

SUPPORTERS SPORTAKKOORD OISTERWIJK

Wij zijn enorm trots op de supporters die de afgelopen periode een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het Sportakkoord Oisterwijk. Zij verdienen daarom een mooie plek op deze supporterspagina.

Hier worden alle trotse supporters van het lokale sportakkoord met naam en logo vermeld. De organisaties en sportverenigingen die op deze pagina vermeld staan, hebben allen het sportakkoord ondertekend. Met de ondertekening van het sportakkoord gaan zij akkoord om een actieve bijdrage te leveren aan de actiepunten die benoemd staan in het Sportakkoord Oisterwijk.

Benieuwd naar het lokale sportakkoord? Via deze button kun je het Sportakkoord Oisterwijk inzien.

Bekijk hier het Sportakkoord Oisterwijk

HET SUPPORTERSBORD

Heb jij je nog niet aangemeld als supporter en wil je ook als supporter vermeld worden op de supporterspagina? Dat kan nog steeds! Meld je aan als supporter. Hierin kun je ook aangeven met welke actiepunten je graag aan de slag wilt. De pagina wordt de komende weken nog steeds aangevuld met nieuwe supporters. Bekijk hier het supportersbord:

Word ook supporter!

Kwetsbare doelgroepen verdienen extra aandacht op het gebied van sport en bewegen

Stefanie Vatta - Wethouder gemeente Oisterwijk

Van nationaal naar lokaal sportakkoord

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten. Dat lukt alleen als we daar lokaal uitvoering aan geven. In Oisterwijk gebeurt al veel goeds op het gebied van sport en bewegen. Het lokaal sportakkoord biedt de kans om dit te versterken. Het sportakkoord is een set afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, gemeente en ondernemers. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

Meer weten over het Nationaal Sportakkoord?

Door meer samen te werken, kunnen we elkaar versterken

Wout - Beweegcoach Natuurlijk Gezond Oisterwijk