Sportakkoord West Maas en Waal

Lokaal Sportakkoord West Maas en Waal

Samen gaan we aan de slag om te komen tot een lokaal sportakkoord voor West Maas en Waal. Dit in navolging op het Nationale Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend. We gaan op zoek naar de dromen en de ambities van West Maas en Waal. Dit vertalen we in een concreet sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten in West Maas en Waal. Doe jij mee?

In West Maas en Waal is sporten en bewegen een natuurlijke én dagelijkse activiteit van alle inwoners.

Afbeelding

Concept Sportakkoord West Maas en Waal

Samen met veel ambassadeurs zijn we gekomen tot het Sportakkoord West Maas en Waal. Het sportakkoord wordt op maandag 17 februari gepresenteerd én ondertekend.

Betrokkenen doen mee aan actiepunten

Tijdens een bijeenkomst op maandag 20 januari waren veel partners op de been om het concept Sportakkoord te bespreken. Veel partners hebben aangegeven om met bepaalde actiepunten aan de slag te gaan. Bekijk hier het sportakkoord en het overzicht van actiepunten en de deelnemers per actiepunt.

Wij willen graag weten wat je van het sportakkoord vindt. Wil jij ook het sportakkoord supporteren en aan de slag met een of meerdere actiepunten? Dat kan! Je kunt hieronder aangeven wat je van het sportakkoord vindt en met welke acties je aan de slag wilt.

Presentatie en ondertekening

Op maandag 17 februari wordt het Sportakkoord West Maas en Waal, voorafgaand aan het Sportgala, gepresenteerd en ondertekend van 19.30 tot 21.00 uur bij MFA De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

Wil jij het sportakkoord mee ondertekenen? Stuur dan het logo van jouw club/vereniging/organisatie naar rob@negen.nl en zorg dat je er bij bent op 17 februari. meld je hieronder aan voor de ondertekening.

Samen maken we West Maas en Waal nog sportiever en gezonder!

Meld je hier aan

Opbrengst bijeenkomsten

Per thema zijn concrete doelstellingen en acties uitgewerkt. Klik hier om de presentaties en de opbrengst van de themabijeenkomsten te bekijken.

Eventuele vragen, opmerkingen of aanvullende suggesties horen wij uiteraard graag. Dit kan via info@negen.nl.

Afbeelding quote

Alle inwoners kunnen meedoen en aan hun sport- en beweegbehoefte voldoen.

Afbeelding

Wat is jouw droom?

Verandering of vernieuwing begint bij een droom! Wat is jouw ultieme droom voor sport en bewegen in West Maas en Waal? Deel hem hieronder met ons.

Deel jouw droom voor West Maas en Waal!
Afbeelding quote

Iedereen in beweging in West Maas en Waal