Sportakkoord Wijchen

Lokaal Sportakkoord Wijchen

Zoveel mogelijk inwoners van Wijchen laten sporten en bewegen, waar iedereen mee doet en waar vitale verenigingen een belangrijke bijdrage leveren. Aandacht voor een gezonde leefstijl ook onder onze jongste inwoners. Dat is de insteek en ambitie van het lokaal sportakkoord in Wijchen.

In navolging van het Nationale Sportakkoord geven we invulling aan onze dromen en ambities in Wijchen. Dit hebben we vertaald in een concreet sport- en beweegakkoord met draagvlak van vele lokale organisaties. Doe jij ook mee?

We worden de sportiefste en gezondste gemeente van Nederland.

Aan de slag!

Weet jij een actie of initiatief dat aansluit bij de doelstellingen van het Sportakkoord Wijchen? Bekijk dan hieronder de informatie en vraag via de werkgroepen een uitvoeringsbudget aan. Een kernteam bestaande uit diverse partners zoals sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijn, bedrijfsleven en de gemeente Wijchen neemt een besluit over deze aanvraag. Lees via onderstaande links meer informatie over de wijze van aanvragen, de criteria en het aanvraagformulier en de wijze van beoordeling door.

Het indienen van de aanvraag kan door het aanvraagformulier te versturen naar Pascal Jansen (p.jansen@drutenwijchen.nl).

SUPPORTERS SPORTAKKOORD WIJCHEN

Wij zijn enorm trots op de supporters die de afgelopen periode een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het Sportakkoord Wijchen. Zij verdienen daarom een mooie plek op deze supporterspagina.

Hier worden alle trotse supporters van het lokale sportakkoord met naam en logo vermeld. De organisaties en sportverenigingen die op deze pagina vermeld staan, hebben allen het sportakkoord ondertekend. Met de ondertekening van het sportakkoord gaan zij akkoord om een actieve bijdrage te leveren aan de actiepunten die benoemd staan in het Sportakkoord Wijchen.

Benieuwd naar het lokale sportakkoord? Via deze button kun je het Sportakkoord Wijchen inzien.

Bekijk hier het Sportakkoord Wijchen
Afbeelding

HET SUPPORTERSBORD

Heb jij je nog niet aangemeld als supporter en wil je ook als supporter vermeld worden op de supporterspagina? Dat kan nog steeds! Meld je aan als supporter. Hierin kun je ook aangeven met welke actiepunten je graag aan de slag wilt. De pagina wordt de komende weken nog steeds aangevuld met nieuwe supporters. Bekijk hier het supportersbord:

Word ook supporter!
Afbeelding quote

Samenwerken doet versterken en binden.

Gerelateerde afbeelding